Japan, het land van de bloesems, mooie tempels, steden overladen met neonlichten en reclameborden, unieke cultuur en tradities én in 2020 de thuisbasis voor de Olympische Spelen!
Dit fantastische sportevenement wordt inmiddels voor de 4e keer georganiseerd in Japan en zal plaatsvinden tussen vrijdag 24 juli en zondag 9 augustus 2020 en juich je 33 verschillende sporten toe. De Olympische Zomer Paralympics, met 22 verschillende sporten, vinden plaats tussen dinsdag 25 augustus en zondag 6 september 2020. Voor deze 32e editie wordt er van Tokyo dan ook heel wat verwacht. Zo is het stadion opnieuw ontworpen en CO2 neutraal gemaakt. Ook de infrastructuur is al voorbereid om de grote aantallen bezoekers te kunnen verwerken. Tokyo is daarom een ideale stad voor dit grote evenement en men spreekt nu al over “The Green Games: Tokyo 2020”.

Het lijkt nog ver weg maar voordat je het weet is het zover. Supporters die niet achter het net willen vissen, moeten zich bijtijds oriënteren op vluchten, accommodaties en tickets. Een praktische oplossing voor vervoer en verblijf ter plekke is het huren van een camper. Omdat de 38 speellocaties verspreid over de stad Tokyo liggen – en sommige buiten de stadsgrenzen – is het huren van een camper een ideale optie. Ook vluchten naar Japan kan ik voor jou boeken. Campers voor het Japan zomerseizoen 2020 kunnen geboekt worden vanaf heden.

Campings:

Om te overnachten kun je jezelf installeren op een van de vele Michi no Eki, zogenaamde rustplaatsen, langs de snelweg of op een van de campings. De camper beschikt niet over een douche, het perfecte excuus om hiervoor een bezoek te brengen aan een van de onsen (badhuis).