menu
ontdek Onze ideale werkwijze

Vakantie is genieten. Actief eropuit of heerlijk relaxen. Doen waar u zin in heeft. Lekker onbezorgd op reis. Met een op maat gesneden inspirerende vakantie zonder risico’s en voor een goede prijs. Dat kan! Onze betrokken en ervaren reisadviseurs genieten al jaren het vertrouwen van onze klanten. Ze weten waar ze over praten. Tonen kwaliteit, kennis en durf. Ze regelen uw perfecte reis met de zekerheid van ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Én ze overtreffen de stoutste verwachtingen.

Straks lekker onbezorgd op vakantie…
Kiest u voor reisadvies bij u thuis of gaat uw voorkeur uit naar volledige digitale afstemming ? Laat onze reisexperts weten wat ú wilt. Dan regelen zij uw droomreis. Altijd persoonlijk, snel en goed. Ervaar zelf het gemak en geniet van uw welverdiende vakantie!

Kies uw adviseur!

Al onze zelfstandige reisadviseurs zijn bevlogen types met een grote liefde voor reizen. Ze hebben volop ervaring in reizen op maat, dichtbij en ver weg. Kijk wie waar is geweest en vind de zelfstandig reisadviseur die bij u past.

Persoonlijke intake

Bel of mail. Maak een afspraak voor een persoonlijke inventarisatie van uw wensen. Een goede intake leidt snel tot het juiste en meest aantrekkelijke aanbod. Zo bespaart veel tijd en kosten.

Wij gaan aan de slag

Onze reisspecialisten zijn onafhankelijk, bieden veel reisorganisaties aan, ook rechtstreeks uit het buitenland. In vertrek vanaf Duitse luchthavens zijn we dé expert. En we regelen extra’s. Een gids of autohuur bijvoorbeeld. Zo ontstaat een voorstel dat volledig aansluit op uw wensen.

Finishing touch

U ontvangt van ons een compleet op maat gemaakt en persoonlijk voorstel. Heeft u nog vragen? Na duidelijke antwoorden, goede afstemming en uw akkoord regelen wij alle reserveringen en laatste details voor u. Ideaal toch?

Bijna… op vakantie!

U ontvangt alle papieren per post of we komen het bij u thuis persoonlijk afgeven. Wat u maar prettig vindt. En dan is het zover. Vakantietijd! Beleef, ervaar en geniet. Ga heerlijk en onbezorgd op reis!

Home Sweet Home

Hoe was uw reis? Hebben we ook uw verwachtingen overtroffen? Natuurlijk zijn wij benieuwd naar uw vakantieverhalen. En goede aftersales vinden wij belangrijk. Daarom maken we altijd even persoonlijk contact na uw reis. Eventuele verbeterpunten horen wij graag!

Zin in avontuur? Go for it!

Zet ons aan het werk!

Let’s get social

Onze reisadviseurs op Instagram
Account with given username does not exist.
Onze nieuwsbrief

Ontdek de wereld. Reis met ons mee…